KENs historie

En virksomhed med gamle traditioner

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S blev grundlagt i 1941 af Fabrikant Kaj E. Nielsen. I de første år solgtes røremaskiner, primært til de større landbrug. Fra 1942 produceredes kartoffelskrællemaskiner, som blev solgt til samme kundegruppe.

I 1948 blev de første opvaskemaskiner produceret. Opvaskemaskiner har siden da været det bærende produkt i KEN og blev i 1973 suppleret med desinficerende opvaskemaskiner til hospitaler og laboratorier. I 1980 blev produktprogrammet yderligere udvidet med bækkenvaskere. I de efterfølgende år er der løbende udviklet en række maskiner til Food & Pharmaindustrien.

I samme periode blev der opbygget et net af servicemontører, som til stadighed sikrer kontinuerlig drift af KEN-maskinerne.

For at sikre virksomhedens langsigtede overlevelse og imødegå kommende generationsskifteproblemer oprettede Kaj E. Nielsen og Gudrun E. Nielsen en fond, som i 1987 overtog hele aktieposten i KEN.

Gennem salgsselskaber i Danmark, Norge og Sverige, samt forhandlere i mange andre lande, tilbyder KEN i dag komplette køkken- og skyllerumsindretninger.

Download en mere detaljeret beskrivelse, klik Her

KEN HYGIENE SYSTEMS historier

Læs om interessante eller sjove beretninger fra KENs verden

Job på KEN HYGIENE SYSTEMS

KEN HYGIENE SYSTEMS er en spændende arbejdsplads med gode muligheder for at udvikle sig. Læs nærmere om dét at være KEN-medarbejder og se evt. ledige job.

Find KEN HYGIENE SYSTEMS

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S ligger midt i den fynske idyl i Brobyværk.
Find vejen via Google Maps.