Firmaprofil

En virksomhed i udvikling

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S er en innovativ virksomhed med over 75 års erfaring inden for udvikling, produktion, salg og servicering af desinficerende opvaskemaskiner, bækkenvaskere og laboratorieopvaskemaskiner samt opvaskemaskiner til storkøkkener og fødevareindustrien. Vi tilbyder et bredt program af standardløsninger og udvikler specialløsninger til individuelle formål.

KEN HYGIENE SYSTEMS indtager i dag en ledende position på det skandinaviske marked og har egne salgsselskaber i Sverige og Norge. Størstedelen af produktionen afsættes til vore eksportmarkeder gennem et vidtforgrenet forhandlernet, og ud over samhandel med en række europæiske markeder eksporterer KEN til flere mellemøstlige lande samt til oversøiske markeder som Japan og Australien.

Vore maskiner opfylder alle relevante EU-direktiver som for eksempel "Medicindirektivet" og "Maskindirektivet", og vort Kvalitets- og miljøledelsessystem er certificeret i henhold til EN ISO 9001:2008, EN ISO 13485:2003 samt EN ISO 14001:2004. Læs mere om KEN HYGIENE SYSTEMS certificering.

KEN HYGIENE SYSTEMS is a member of several associations and & groups:

Dansk Industri

Danish Export Marketing Group
FSTA - sygehusmaskinmestre
Dansk Eksportforening

Knæk cancer

Bro mellem Als og Fyn
KEN indtager en væsentlig rolle i den syddanske region, og vi støtter aktivt op omkring initiativer, der kan gavne regionen og dens udvikling.
Vi hilser derfor initiativet omkring en bro mellem Als og Fyn velkomment. Se mere her www.als-fynbroen.dk

 

KEN HYGIENE SYSTEMS historier

Læs om interessante eller sjove beretninger fra KENs verden

Job på KEN HYGIENE SYSTEMS

KEN HYGIENE SYSTEMS er en spændende arbejdsplads med gode muligheder for at udvikle sig. Læs nærmere om dét at være KEN-medarbejder og se evt. ledige job.

Find KEN HYGIENE SYSTEMS

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S ligger midt i den fynske idyl i Brobyværk.
Find vejen via Google Maps.